Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Skal du overhales af en DTC-racer?

DTC 
15/03/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFans vil ved Åbningsløbet blive sendt ud blandt DTC-racerne
Som noget helt nyt i 2015 vil Danish Thundersport Championship give en række fans en helt unik raceroplevelse. Det sker ved, at vi midt under DTC-kørernes funktionstest søndag formiddag den 26. april sender tre minibusser fra Aros Bus med i alt 54 fans ud på banen, og så får de ellers oplevelsen af at blive overhalet af en DTC-racer. Ikke bare én, men flere gange.
 

Det bliver en helt speciel oplevelse.

Minibusserne skal ikke køre om kap med DTC-racerne. Men deltagerne i Danish Thundersport Championship skal have funktionstestet deres biler, så de er klar, inden det går løs. Og det udløser en fantastisk oplevelse for de heldige, som kommer med.


Denne her oplevelse vil en række racerfans kunne få ved DTC-premieren
(Foto: fotomanipulation)

Blandt de fans, som kan få adgang til denne konkurrence, er gæsterne på dtc-net.dk. Her vil der frem til 19. april være en konkurrence, hvor man har mulighed for at kæmpe om at få en plads i en af minibusserne.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •