Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Schneider kom, så og sejrede

DTM 
22/04/01 

DTMBernd Schneider kunne ikke få et meget bedre udgangspunkt i titelforsvaret af DTM-mesterskabet. Mercedes-kørere tog en sikker sejr i åbningsløbet på den korte Hockenheim-bane.
 

I sprintløbet, der skulle afgøre kørernes endelige placeringer til hovedløbet, skete der enkelte forskydninger. Især måtte Opel på retræte, da ingen af deres kørere formåede at kvalificere sig i top-10. Bernd Schneider og Peter Dumbreck sikrede sig de forreste pladser, mens der længere nede i feltet blev gået til den - med et par mindre sammenstød til følge.

I det afgørende løb forsvandt Bernd Schneider igen fra resten af feltet, men under de obligatoriske pitstops - krydret med at safety-car´en blev sendt på banen for at fjerne en smadret Audi TT - gjorde at Schneider til sidst blev sat under pres af schweizeren Marcel Fässler. Men Mercedes´ topkører holdt stand!

Laurent Aiello blev meget flot nummer 7, og det er meget overraskende at Audi´erne er bedre kørende i forhold til Opel, der ellers var udset til at være stærke rivaler til Mercedes i år - men meget tyder på at det bliver et internt anliggende hos Mercedes.

Top-6 i DTM-løbet på Hockenheim

1. Bernd Schneider, Mercedes
2. Marcel Fässler, Mercedes - 0,816 sek.
3. Peter Dumbreck, Mercedes - 4,757 sek.
4. Uwe Alzen, Mercedes - 5,443 sek.
5. Thomas Jäger, Mercedes - 14,553 sek.
6. Pedro Lamy, Mercedes - 17,234 sek.

Næste løb køres den 6. maj på Nürburgring.

Læs mere under vores DTM-menu

Benji

Læs mere om:
  • Bernd Schneider
  • Hockenheim
  • 22/04/01 - Hockenheim - DTM
  •