Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Bremer og Pettit som teamkammerater på banen

DTC 
09/01/15 

DTC - Danish Thundersport Championshipi Auto-G DTC serien 2015
Racing Factory udvider teamet og har netop skrevet kontrakt med den talentfulde, kvindelige norske kører, Molly Pettit. Racing Factory udgør desuden teamchef Ronnie Bremer, der sammen med Molly vil udfordre de danske DTC-kørere i kampen om podieplaceringerne i 2015.
 

Molly Pettit har forvandlet sin hobby til en professionel karriere som racerkører i Norge på ganske få år, og hun er meget passioneret og dedikeret til motorsporten. Med sin debut i DTC (Danish Thundersport Championship) og NTCC (Norwegian Thunder Car Championship) i 2013 tog det for alvor fart for Molly med flere placeringer indenfor top 10 – og hun tog 2. pladsen hjem i det norske mesterskab.


Molly Pettit

Udover motorsporten, som er første prioritet, er Molly TV-kommentator og hjemmevant på scenen, når hun holder foredrag om Mind-set for virksomheder. I Danmark er hun også et kendt ansigt, som ambassadør i Motorsport for Life, hvor hun har givet mange børn og deres familier uforglemmelige oplevelser.

“Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Racing Factory. Teamet arbejder seriøst og professionelt, og tilbyder unikke og individuelle sponsor- og eventpakker, hvor der lægges stor vægt på gode oplevelser og samarbejde. Jeg ser også meget frem til at samarbejde med Ronnie Bremer, der har stor erfaring både som kører og som coach. Det er kompetencer og kvaliteter, som jeg helt sikkert kan få glæde af,” siger Molly.


Ronnie Bremer
Ronnie Bremer glæder sig også til samarbejdet.
“Med Molly Pettit får vi en kapacitet og styrke, der passer til vores strategi og mission. Vi vil give hende de bedste forhold, så hun er rustet til at vinde løb, også selvom vi på banen er konkurrenter. For os, som team, er det vigtigste, at Racing Factory står øverst på skamlen,”siger Ronnie Bremer.

Lars Plenge, Salgs- og Pressechef i Racing Factory er yderst tilfreds og meget glad for, at Molly er kommet med ombord.
“Vi er stolte over, at have Molly Pettit med på holdet. Hun er en styrke i vores strategi om at være et top professionelt racing team og den foretrukne samarbejdspartner indenfor sponsorater, events og rejser. Samtidig er Molly meget sympatisk og behagelig med et vindende væsen. Vi glæder os rigtig meget til gode oplevelser sammen i 2015.”

Racing Factory
Lars Plenge


Læs mere om:
  • Molly Pettit
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS