Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Rickard Rydell vender tilbage til WTCC

WTCC 
23/12/14 

Den svenske racerkører, Rickard Rydell, vender tilbage til WTCC serien i 2015. Han skal i sin tilbagekomst køre for NIKA Racing i teamets Honda Civic WTCC racere.
Første test finder sted i slutningen af januar måned.
 

Rickard Rydell har sikret sig et sæde i WTCC i næste sæson, hvor han skal køre for NIKA Racing i teamets Honda Civic WTCC racere. Nogen husker nok teamet fra da Michel Nykjær måtte afbryde sin WTCC karriere.


Rydell vender tilbage til WTCC
(Foto: FIA WTCC)

Alle der har fulgt Touring Car racing i blot nogen få år, er klar over hvem Rickard Rydell er. Trods sine efterhånden 47 år så føler han sig stadig topmotiveret til at køre race på højt plan. Sidst han kørte en fuld sæson i WTCC, var i 2009 og har siden haft et par on-off sæsoner.

Selv siger han at måske ikke er i stand til at vinde løb, men podieplaceringer ikke skulle være umuligt og henviser til Gabriele Tarquini der trods en høj alder, stadig kan finde vej til podiet. Rydell siger også at han træner 4 - 7 gange om ugen for at holde formen. Han er helt med på at reaktionstiden måske ikke er hvad den har været, men til gengæld besidder han og andre ældre kørere en stor erfaring.

Dons

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  •