Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Revanche søges i Dubai

24H Series 
16/12/14 

For snart et år siden skulle Jannik Larsen forsøge at vinde 24 timers-racerløbet i Dubai med en Lamborghini Gallardo GT3.
Teamet kom aldrig til start på grund af en afkørsel under træningen, så i januar måned vender Vojens-køreren tilbage til ørkenstaten for at få revanche.
 

- Det var en kedelig oplevelse at rejse til Dubai for at køre meget få omgange i en racerbil, før en medkører kørte galt og satte en stopper for vores deltagelse, fortæller Jannik Larsen, der denne gang har allieret sig med et dansk team.

Det bliver nemlig i en af Sally Racing’s Renault Clio Cup-racere, at den sønderjyske kører stiller til start i en ren dansk kørersammensætning. Og selvom den franske racerbil er noget svagere end den hurtige Lamborghini, tror Jannik på et succesfuld løb:


Det bliver sammen med det erfarne Sally Racing-team, Jannik Larsen skal køre efter sejr i Dubai.

- Teamet har enormt meget erfaring med langdistanceløb, ikke mindst på banen i Dubai, så jeg tror ikke at der er noget som kan overraske dem mere. At bilen er langsommere gør kun, at jeg bag rattet har mere overskud til at fokusere på at køre stærkt, hvor en hurtigere bil kræver mere fokus alene på at styre rundt på banen.

Der er ingen tvivl om målsætningen, hvis man spørger Jannik Larsen, som til dagligt driver F.G. Autoservice på Tingvejen i Vojens. Han rejser nemlig til Dubai for at vinde.

- Løbet er delt ind i mange klasser, så selvom der kører hurtige Ferrarier eller Porscher rundt, så har vi i Renault og lignende biler vores egne klassement, som vi kan vinde. Og det er også planen!


Jannik Larsen ser frem til strabadserne i ørkenstaten Dubai.

Takket være de lokale sponsorer - DR Poser, Crown Energy, Dansk Skilte Inventar, Vognmand Michael Jepsen og EM Massage - kan Jannik Larsen pakke køredragt og hjelm og drage til ørkenstaten kort efter nytår.

Løbet kan følges på Motors TV og hjemmesiden www.24hdubai.com den 8-10. januar 2015.

Jannik Larsen


Læs mere om:
  • Dubai
  • 10/01/15 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS