Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Nymark Racing i Legend Car og Supertourisme

Danish
Supertourisme
Turbo 

02/12/14 

Vi har haft tre gode sæsoner i OK Mobil 1 Legend Car Cup med Frederik Nymark. 2014 var lidt uheldig med et mega crash i Aarhus, men til gengæld høstede Frederik super gode resultater internationalt, så vi mener at han er klar til den næste store udfordring; Supertourisme Turbo!
 

Nymark Racing deltager i 2015 i både OK Mobil 1 Legend Car Cup og den nye Danish Supertourisme Turbo serie.

Nymark Racing beholder den hvide og blå Legend Car racer under vingerne i 2015. Bjarne ”Rasser” Rasmussen har købt Frederiks Legend Car og har valgt Nymark Racing til at servicere den før og under løb. Bjarne ”Rasser” Rasmussen har i sine unge år kørt en del Gokart mens han boede i Australien og syntes nu, at tiden er inde til at vende tilbage som aktiv kører, og hvorfor så ikke vælge Danmarks sjoveste klasse!
"Vi er glade for at have ”Rasser” i teamet, og er sikker på at når rusten er banket af, skal han nok være med i den rigtige ende af feltet" siger Teamchef Flemming Nymark.


Nymark Racing stiller klar til sæson 2015 med Frede i Supertourisme og Rasser i Legend Cup.

Frederik Nymark fik i slutningen af oktober en kort test af den nye Supertourisme racer på Padborg Park, og er meget begejstret for den måde den styrer og bremser på og så er det fedt med paddleshift på rattet. Frederik glæder sig til den nye sæson, hvor han for alvor skal til at lære at køre med mere downforce, justerbare dæmpere og ikke mindst skal han kæmpe med nogle rutinerede kørere.
"Jeg er klar på udfordringen og skal nok give Kurt Thiim, Michel Nykjær og de andre garvede kørere kamp til stregen" siger Frederik Nymark.

Nymark Racing arbejder målrettet på budgettet for den kommende sæson, og har allerede lavet aftaler med flere firmaer der ser mulighederne i den nye Supertourisme klasse og som gerne vil støtte et ungt talent. Målet er at finde et budget der udover deltagelse i den danske Supertourisme serie, også giver muligheder for at køre et eller flere løb i den franske serie, evt. på Le Mans eller Paul Richard banen. Er du interesseret i et samarbejde med Nymark Racing så kontakt sponsoransvarlig Linda Nymark.

Hos Nymark Racing er der travlhed med at forberede den nye sæson, og udover klargøring af bilerne, opbygning af den nyindkøbte racertrailer, arbejder teamet også på at få en Supertourisme racer mere i ”stalden”. Vi har været i kontakt med flere kørere som er interesseret i vores Arrive & Drive pakke i Supertourisme, men der er ikke noget på papir endnu, så der er stadigvæk mulighed for interesserede kørere. Vil du høre mere så kontakt Flemming Nymark.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Bjarne "Rasser" Rasmussen
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS