Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Dansk rallytalent favorit til at vinde tysk rally cup

Rally 
07/10/14 

Jacob Madsen fra Dianalund og Ole R Frederiksen fra Skibby fører ADAC Opel Rallye Cup før sidste afdeling og er nu blandt favoritterne til at vinde cup’en.
 

Kun 14 point skiller de fire første konkurrenter fra hinanden før sidste afdeling af ADAC Opel Rallye Cup. Og når vinderen får 35 point, er det så spændende, som det kan blive. Efter syv afdelinger ligger danske Jacob Madsen fra Dianalund og Ole R Frederiksen fra Skibby i spidsen med 193 point, men kun to point efter følger svenskeren Emil Bergqvist.


Jacob Madsen og Ole Frederiksen er blandt favoritterne til at vinde ADAC Opel Rallye Cup generelt

Bedste tysker er Julius Tannert med 184 point. Ud over pengepræmier og en ny Opel ADAM som hovedpræmie til den bedst placerede kæmper deltagerne om en plads i Opel junior rallyteam, hvor vinderen af cup’en får mulighed for at køre i den hurtigere R2 udgave af ADAM i en hel sæson på fabrikskontrakt med Opel.

”Vi har gode chancer for en topplacering, men konkurrencen er så tæt, at man også har brug for held for at vinde, så alt kan ske,” siger Jacob Madsen.

”Når vi ligger så tæt, som vi gør, så skal der kun en enkelt fejl til, hvor man mister 15-20 sekunder ved en forkert nedbremsning til et sving eller en lille snurretur, og så er det nærmest umuligt at indhente det tabte og bringe sig i spidsen.”

Sidste afdeling er Drei Städte Rallye, der afvikles den 24-25. oktober nordvest for München.

Erik Morsing
Opel Danmark


Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: