Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Super afslutning for Brdr. Ole & Steffen Petersen på sæson 2014

Yokohama
1600 Challenge 

01/10/14 
Yokohama

Ole og Steffen var begge taget til Jyllands ringen med dette for øje at vinde.
Ole havde et mesterskab at kører for mens Steffen ville bevise at selv om han havde 100 kg succes ballast.
Kunne han være en af de bedste.
 

Træning gik super for Ole som var klart etter, Steffen 5 i træning, det var vi egentlig godt tilfreds med ud fra Steffen ikke havde kørt siden 1/6-2014 på Djursland, så træning på gamle dæk og opsætning som skulle indstilles, så var vi fortrøstningsfulde.
Tidskørslen gik rigtig godt for Steffen, han blev 2 og den tid havde han allerede efter 6 omgange. For Ole derimod, var der noget helt galt, bilen virkede underligt og kunne slet ikke styre.
Han kæmpede og kæmpede blev konstant kun 5 og kørte 1,21 tider meget langsommere - som i træning på gamle dæk .
Vi fik ham så i pit og fandt ud af han var punkteret på højre baghjul, men lidt over halvdelen af luften var endnu tilbage.
Fik lavet en nød lyn justering til dette for bare at for lidt ud af tiden omvendt kunne det heller ikke blive dårligere men de 2 sidste omgange gjorde så at han blev 3.

Nu var det bare at vente til Søndag og så få lavet nogle gode starter og så tager det der fra.
Steffen og Ole fik begge en super start i første heat så efter 3 sving lå Ole 1 og Steffen 2 der var der ingen der kunne røre dem.
Som de kom overmål stregen som 1 og 2 efterfølgene fik de begge en kollektiv straf på 20 sek. for at passere en overlapper som kørte indtil siden i gul flag zone .

Så i sidste heat skulle de igen Starte 2 og 3, de fik igen begge en kanon start så allerede i 2 sving lå de 1 og 2 dog denne gang var Steffen forrest og Ole 2.
De to knægte kæmpede intern om hvem af dem der skulle vinde , så der blev kørt helt ud til kanten så efter 10 omgange fik Ole overhalet Steffen efter 3 forsøg men Steffen lå i kofangeren.
På Ole de sidste 3 omgange men kunne ikke finde vej forbi derved vandt Ole med 0,3 sekund foran Steffen og 14,1 sekund til 3 pladsen Ole lavede samtidigt NY BANEREKORD.

Super god sæson for Ole sluttede som 2 i DM og vandt rookiemesterskabet

Steffen han kun kørt 2 løb der ved fået 2 første pladser og kommet 2 gange ind som 2 .

Vil gerne sige mange tak til vores Mekanikere for hjælpen i 2014 Jan Brøndum, Svend Åge Nielsen og Henrik Knudsen

Tak til alle 1600 challenge kørere for nogle gode ræseløb, de hyggelige timer og hjælpen når noget gik i stykker som vi manglede hjælp til.

Så vil vi også gerne sige tak til vores to tekniske kontrollanter for sammen arbejdet i år og jeres gode positive humør .

OP Motorsport & SP Motorsport


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: