Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Weekend op ad bakke for Lasse M. Sørensen

Yokohama
SuperCup 

30/09/14 
Yokohama

Tekniske problemer drillede den unge Hammel-kører på Jyllandsringen
Det blev til en weekend med flere problemer end resultater, da Lasse M. Sørensen stillede til start i årets næstsidste afdeling af Yokohama Super Cuppen på FDM Jyllandsringen. Kun et af de tre løb kunne den unge Hammel-kører gennemføre.
 

”Man kan vist roligt sige, at det var en weekend op ad bakke,” siger den midtjyske teenager. ”Intet mindre end to trækaksler knækkede jeg, så det har været lidt af en kort fornøjelse.”

I det heat, som Lasse M. Sørensen fik mulighed for at køre til ende, viste han sin unge alder til trods ellers sin konkurrencekraft med en femteplads.

”Jeg startede som sekser ud fra vores tidtagningsresultat, og så prøvede jeg bare at gøre det så godt som muligt,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Jeg kom nogenlunde godt fra start, og jeg prøvede at kæmpe så godt, jeg kunne. Jeg kunne mærke, at der var god fart i bilen, men da jeg nåede op til Jacob Mathiassen og Bjarne Jensen, som lå og kæmpede med hinanden, så blev det rimeligt svært at komme forbi. Jeg sluttede som femmer.”

Efter den gode start på løbsdagen begyndte problemerne så.

”Jeg skulle starte firer i næste heat, men så knækkede trækakslen i venstre side,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Vi fik den så skiftet til tredje heat, hvor vi så var nødt til at starte som nummer fjorten, men der knækkede trækakslen så i højre side i stedet for…”

”Nu må vi prøve at se, hvordan vi kan gøre det bedre i næste weekend på Padborg Park, hvor vi afslutter sæsonen i Yokohama Super Cuppen.”

Jan Sørensen

Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: