Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

En perfekt sæsonafslutning for Madbull Racing

Citroen DS3 Cup 
29/09/14 

Kim Lund Johansen afsluttede sin mesterskabsvindende sæson i Citroën DS3 Cup med en sidste heatsejr, da DM-finalen blev kørt på FDM Jyllandsringen.
Allerede i næstsidste afdeling af mesterskabet kunne den midtjyske racerkører lade sig kåre som mester i den franske mærkeklasse. Det havde dog ingen betydning for weekendens målsætning.
 

- Vi kører for at vinde, og det har vi gjort altid. Ellers kunne vi jo lige så godt blive hjemme, siger Kim Lund, der også vandt mesterskabet i 2013.


Der blev kørt tæt i finaleweekenden
(Foto: Gripping Media ApS)

I tidtagningen var der problemer med den gul/orange Citroën-racer. Undervognen fungerede ikke optimalt, men mekanikerne fandt fejlen og havde bilen klar til søndagens to løb, hvor det første allerede startede sidst på formiddagen.

Her kunne Kim starte fra fjerdepladsen og i løbet af en række omgange var Silkeborg-køreren avanceret til andenpladsen. Havde der været flere omgange til rådighed, kunne Kim Lund måske havde nået op til den førende, men han måtte dog køre over målstregen på andenpladsen.


Kim Lund tog sejren i årets sidste heat
(Foto: Gripping Media ApS)

Fra en femteplads på gridden kunne Kim Lund til gengæld køre sig til endnu en heatsejr, da Citroën DS3 Cup-bilerne markerede afslutningen på løbsweekenden. I løbet af få omgange kunne Kim arbejde sig forbi flere konkurrenter, for derefter at køre i mål som sejrherre.


Kim Lund er nu dobbelt mester i Citroën DS3 Cup
(Foto: Gripping Media ApS)

- Det har været en god sæson, hvor vi har måttet kæmpe for vores sejre hele året igennem. Jeg har fået kam til mit hår af flere forskellige kørere, og jeg synes at sæsonen har budt på fedt racerløb som vi kan være stolte af på tværs af feltet. Bilen er sjov at køre i, og det har været godt at se hvordan flere kørere for alvor har fundet farten i år.

Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •