Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Lasse Sørensen suveræn i Fransk Formel 4 mesterskab

Formel 4 
28/09/14 

Den nordjyske racerkører 17 årige Lasse Sørensen var total urørlig i denne weekends afdeling af det Franske Formel 4 mesterskab. Med tre sejre ud af tre mulige kunne den unge Dansker yderligere udbygge sin føring i mesterskabet. Lasse har nu bragt sig i en god position til at vinde mesterskaber, og de 100.000 EUR i præmie penge der medfølger.
 

Lasse udtaler fra Frankrig; "Det har været en perfekt weekend. Jeg var hurtigst både i træningen, tidtagning og vandt de tre heat. Løbet søndag blev lidt mere hektisk end jeg havde forventet. Jeg havde min nærmeste konkurrent hængende i halen hele heatet. Derfor var fokus på ikke at lave fejl, og det lykkedes meget godt. Alle mine tider lå inden for en tidendedel sekund, og jeg lavede ikke en eneste fejl. At det skulle blive hattrick for anden gang i denne sæson, havde jeg ikke forventet. Mange af mine konkurrenter har testet en del over sommeren, men det har jeg ikke haft budget til." slutter Lasse Sørensen fra Nogaro i Frankrig.


(Foto: Daniel Delien)

Der resterer to afdelinger af det Fransk F4 mesterskab, som af mange betragtes som et af de hårdeste junior mesterskaber i Europa, pga. det 26 bilers store felt. De næste afdelinger køres på Jerez i Spanien og Paul Richard i Frankrig.

Lasse Racing
www.marco-sorensen.dk


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •