Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen tror på god sæsonfinale

DTC 
23/09/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden afslutter årets sæson i DTC-klassen for Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen. Det sker ved DM-Finalen på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg, og bag rattet af deres Ford Mustangs fra FP Racing vil de to unge østjyder kæmpe for at få en god sæsonafslutning.
 

”Det er sidste skud i bøssen, så den skal have fuld gas,” siger Nicholai Eberhard, der aktuelt indtager tiendepladsen i kampen om DTC-mesterskabet.


'Den skal have fuld gas' siger Nicholai Eberhard

”Det er helt sikkert, at jeg skal med i Super Pole-konkurrencen igen, og jeg skal længere frem i feltet i løbene. Jeg skal gerne op i top 8 – ja, og helst bedre end det. Kommer jeg det, får jeg et godt udgangspunkt til starten af det andet heat, og så må vi se, hvad det kan blive til i det heat og i finalen.”

”Jeg håber denne gang, at vi kan finde det sidste, så vi kan være med helt oppe i den del af feltet, hvor det er sjovt at være,” tilføjer Martin V. Jensen, der er nummer 13 i tabellen.

”Jyllandsringen har været lidt speciel for os. Jeg ved ikke, om det er bilerne, men vi har i hvert fald manglet lidt speed i dem. Men lad os nu se, om ikke vi kan finde det sidste og komme fremad i feltet.”


Martin V. Jensen satser på en god sæsonafslutning

Sidste gang Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen luftede deres racerbiler, var ved det nordiske mesterskabsløb på Rudskogen-banen i Norge, og selv om det blev en løbsweekend med udfordringer, gav det makkerparret værdifuld ballast forud for weekendens løb på FDM Jyllandsringen.

”Jeg synes, at jeg fik mere og mere styr på bilen i Norge og lærte den bedre at kende, og det vil jeg kunne tage med til Jyllandsringen,” siger Nicholai Eberhard.

”Jeg vil i hvert fald gøre det bedste, jeg kan, og jeg er meget positivt indstillet forud for den sidste afdeling, så vi kan få en god afslutning på vores første DTC-sæson, inden vi går til vinterpausen,” slår Martin V. Jensen fast.

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - DTC
  •