Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen i kamp på F1-bane

SportsCar
Championship 

19/09/14 

Mens Kevin kører sin McLaren i Singapore denne weekend, skal Jan Magnussen i kamp for Corvette Racing på en anden F1-bane — nemlig den topmoderne Circuit of The Americas i Texas.
 

Jan og Kevin Magnussen skal i kamp på hver sin side af Stillehavet denne weekend, og det er ikke kun sidstnævnte, som skal udkæmpe slaget på en Formel 1-bane. Tiende afdeling af det amerikanske TUDOR-mesterskab sender nemlig den ældste Magnussen ud på den topmoderne Circuit of The Americas i Texas-byen Austin.


(Foto: Jan Magnussen Racing)

— Det er en meget hurtig og topmoderne bane, som kun væker gode minder, eftersom vi vandt sidste års løb dér, lyder det fra en håbefuld Jan Magnussen.

Jan Magnussen måtte sidde seneste løb over grundet en hjernerystelse efter et crash under træningen til TUDOR-løbet på VIR, og danskeren har således ikke længere reel mulighed for at vinde mesterskabet i GTLM-klassen.

— At blive bænket i seneste løb var svært. Der var intet andet at gøre, end sætte sig og overvære ethvert håb om et mesterskab glide væk, forklarer Jan Magnussen.

— Men det var den rigtige beslutning, og at komme tilbage i bilen vil blive som ethvert andet løb, bare med en lidt længere pause. Jeg har ingen mén fra ulykken, og det havde jeg heller ikke for to uger siden, da jeg kørte DTC på Jyllandsringen.

En mesterskabssejr er imidlertid stadig i spil for Jan Magnussens teamkammerat, spanske Antonio Garcia, som fortsat ligger i toppen af mesterskabet med en snæver føring på seks point foran rivalerne fra Viper-teamet.

Antonio Garcia har også fortsat brug for Jan Magnussens indsats, hvis trofæet endnu en gang skal sikres, og Corvette-duoen går som altid efter en sejr, som i så fald vil blive deres femte i sæsonen.


(Foto: XPB/James Moy Photography)

Trods Magnussen og Garcia vandt sidste års ALMS-løb på den amerikanske Formel 1-bane mener danskeren ikke, at en ny sejr kommer uden benhårdt arbejde.

— Det var et svært race sidste år. Hele sæsonen manglede vi fart, og uden teamets indsats og en pæn portion held havde vi ikke klaret den, forklarer Jan Magnussen.

— I år har vi en ny og bedre bil, og med de forbedringer, vi har foretaget, tror jeg ikke, at løbet bliver lige så stor en udfordring som sidste år. Vi har vundet her før, så det kan vi gøre igen, men det bliver ikke uden en perfekt indsats fra alles side.

Jan Magnussen Racing

 D4 Enterprise Solutions