Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Christina Nielsen til start ved Petit Le Mans

SportsCar
Championship 

18/09/14 

Christina Nielsen fortsætter med at tilføje løb til sin allerede travle kalender. Den danske racerpige har fået en aftale på plads om at køre for NGT Motorsport i deres MOMO sponsorerede Porsche 911 GT America i GTD klassen ved dette års Petit Le Mans, det prestigefyldte langdistanceløb, der er en del af TUDOR United Sportscar Championship, hvor blandt andet danske Jan Magnussen og Michael Christensen også stiller til start.
 

Christina kører for NGT Motorsport i dette års IMSA Porsche GT3 Cup Challenge USA og hun får således en travl weekend, da der samme weekend skal afvikles to 45 minutters løb i denne serie. Christina er ikke ubekendt med teamets Porsche 911 GT America, der skal anvendes i GTD klassen, da hun også har kørt den i de tre øvrige langdistance løb i TUDOR United Sportscar Championship, 24 timers løbet på Daytona, 12 timers løbet på Sebring og 6 timers løbet på Watkins Glen.


NGT Motorsports Porsche GT3 America som Christina Nielsen skal dele med de to førende fra Porsche Super Cup Earl Bamber og Kuba Giermaziak
(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina vil være en del af et stærkt team, da NGT Motorsport samtidigt har lavet aftale med de to førende kørere fra Porsche Super Cup mesterskabet, den førende australier Earl Bamber og den polske kører Kuba Giermaziak, der ligger på andenpladsen i mesterskabet.

Christina, der i den kommende weekend kører på Circuit Of The Americas i IMSA Porsche GT3 Cup Challenge USA, glæder sig til Petit Le Mans. "Jeg synes, det er fantastisk, at komme til Petit Le Mans med sådan en stærk kørersammensætning. Vi kommer til at arbejde hårdt og målrettet, så vi får udnyttet det store potentiale, som vi har som et team til weekenden. Det er min favorit bane, så jeg glæder mig allerede til den weekend. Sidste års Petit Le Mans var mit første løb nogensinde i USA, så jeg håber, vi kan afslutte vores sæson i Amerika med en podieplacering. "


Christina Nielsen fra weekendens ELMS afdeling på Paul Ricard
(Foto: Jan Kaiser)

NGT Motorsport teamchef Ramez Wahab, siger "Jeg ser virkelig frem til årets Petit Le Mans. Vi har vundet der flere gange i GT3 Cup-serien og i ALMS GTC i 2012. Vi er bedre forberedt end nogensinde før, og vi kunne ikke ønske os en stærkere kørersammensætning end Kuba Giermaziak, Earl Bamber og Christina Nielsen. Kuba og Earl er i øjeblikket etter og toer i Porsche Super Cup og deres resultater taler for sig selv. Christina har kørt med os i år i IMSA GT3 Cup serien med flere podieplaceringer. Christina er hurtigt ved at skabe et navn for sig selv i motorsportsverdenen på grund af hendes hurtighed og så er hun konstant".

Petit Le Mans afvikles den 2-4. Oktober 2014, men som nævnt er Christina allerede i gang i den kommende weekend, hvor kun kører IMSA Porsche GT3 Cup Challenge USA på Circuit Of The Americas, hvor der samtidigt afvikles WEC med Tom Kristensen og TUDOR med Jan Magnussen og Michael Christensen.

Christina Nielsen Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Road Atlanta
  • 04/10/14 - Road Atlanta - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS