Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Forløsende hattrick

Yokohama
SuperCup 

09/09/14 
Yokohama

Efter en jammerlig weekend på Ring Djursland med tekniske udfordringer var det en lettet Martin Andersen der søndag eftermiddag kunne sætte tre af de store pokaler på taget af bilen Emma.
 

Grand Prix Danmark på Jyllandsringen var en af de weekender hvor alt kørte efter bogen, og der blev kørt stærkt – meget stærkt. På trods af et mildest talt uforudsigeligt vejr, med skiftevis sol og masser af regn, lykkedes det Andersen Motorsport at ramme plet med opsætning og dækvalg hver gang.


(Foto: Gripping Media)

Til lørdagens træning satte Martin hurtigste tid, og dermed var pole position sikret til heat 1 - en position som holdte fra start til slut. Ifølge reglerne vender man de otte første til heat 2, hvilket Martin ikke var spor ked af. Så skal jeg bare overhale syv, så er jeg jo i front – smiler en dog ydmyg Martin inden heat 2 køres. Taktikken så dog ud til at være velovervejet, og allerede på 6. omgang kunne Martin og den blå Seat lave den syvende overhaling og dermed bringe sig i front.

Heat 3 blev stort set en gentagelse af heat 2, her lod han dog vente til 8. omgang med at køre i front. Det var en tydeligt stolt og glad Martin, der foran 35 sponsorer og gæster kunne lave et hattrick, tre sejre på stribe, og dermed sætte 75 vigtige point ind på kontoen.


(Foto: Gripping Media)

Det ser ud til vi har gjort et godt arbejde siden vi var på Djursland for to uger siden, denne gang virkede bilen upåklageligt, og slog ikke en eneste forkert prut – ordene kommer fra en tydeligt stolt far og team chef, Ole Andersen.

Nu ser teamet frem til semifinalen på Jyllandsringen om fire uger, i mellem tiden skal bil og chauffør finpudses og gøres klar. Vi er foran i mesterskabet, men intet er afgjort endnu, så alt skal spille til de sidste to løbs weekender, så det mesterskab kan blive mit – siger en ung midtjyde med en alvorlig mine

Andersen Motorsport / Gripping Media


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: