Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tre Danmarksmestre fundet ved Stilo Rally Odder 2014

DM Rally 
07/09/14 

Tre af de fire Danmarksmesterskaber, som i år er udskrevet indenfor rallysporten blev afgjort før tid, da Aarhus Automobil Sport lørdag afviklede Stilo Rally Odder 2014.
Selv om løbet var femte af årets seks DM-tællende afdelinger, var der tre hold, som med sejre i deres divisioner fik samlet så mange point, at de nu kan kalde sig Danmarksmestre før tid.
 

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff, Ruds Vedby/Ringsted, skulle reelt set blot gennemføre Stilo Rally Odder 2014 for at forsvare deres Danmarksmesterskab i Tunet National, og dette blev også tilfældet. Mandskabet fra Suzuki Motorsport kunne for tredje gang i træk sikre sig DM-titlen.


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff var et af de tre mandskaber, som efter Stilo Rally Odder 2014 kunne kalde sig Danmarksmestre i rally
(Foto: Morten Alstrup)

Nye Danmarksmestre i Standard National blev Kasper Nyman/Dan Johannsen, begge Vejen. De har gennem sæsonen kæmpet hårdt med Ole Jensen/Claus Lanther, Kalundborg, men det sjællandske mandskab var så uheldige at måtte udgå på den sjette af løbets 12 hastighedsprøver. Da Kasper Nymann/Dan Johannsen samtidig tog sæsonens fjerde sejr i deres division, kunne de sikre sig Danmarksmesterskabet.

De tredje Danmarksmestre, som Stilo Rally Odder 2014 kunne kåre, var Kim Madsen/Line Lykke Jensen, begge Slagelse.

Det midtsjællandske mandskab blev denne gang udfordret af de regerende Danmarksmestre Frank Nielsen/Per Brodersen, Odder/Lem St. 2013-mestrene gav den i den grad gas på vejene mellem Skanderborg og Odder og pressede Kim Madsen/Line Lykke Jensen, som med en sejr kunne kalde sig Danmarksmestre for første gang i karrieren.

Aarhus Automobil Sport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: