Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted kan vinde sit tredje mesterskab i træk

DM Rally 
04/09/14 

Jesper Bisted har mulighed for at sikre sig sit tredje rallymesterskab i træk, når han lørdag stiller til start i årets Stilo Rally Odder, der er femte og næstsidste afdeling af årets Danmarksmesterskab.
 

”Hvis jeg vinder denne her gang, så har jeg vundet DASU Cuppen i klasse 7 for tredje gang i træk, så det er naturligvis den målsætning, vi har,” siger rallykøreren fra Oens ved Horsens. ”Målsætningen er at vinde klasse 7 i løbet, og så går vi ellers efter at blive nummer tre i divisionen Tunet National.”


Et hattrick af rallytitler er muligt for Jesper Bisted
(Foto: Bisted Motorsport)

Jesper Bisted har i år deltaget med forskellige andenkørere, men ved det kommende Stilo Rally Odder genoptager han det samarbejde, han indledte med sjællandske Arly Larsen ved forrige DM-afdeling.

”Jeg har lavet en aftale med Arly for resten af året,” siger Jesper Bisted. ”Arly ringede til mig og spurgte, om jeg havde fundet en andenkører og han gav selv udtryk for, at han gerne vil køre sammen med mig igen. Det gik jo fint ved sidste løb på Sjælland, så det er et samarbejde, jeg frem til at fortsætte denne her gang.”

Det kommende DM-rally er i sin opbygning meget anderledes end de hidtidige mesterskabsløb, der er blevet afviklet i år, idet Stilo Rally Odder afvikles efter det såkaldte kompaktformat, hvor deltagerne lørdag formiddag foretager notegennemkørsel og lørdag eftermiddag kører selve løbet.

”Jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at blive med den kompakte afvikling, for jeg er lidt bange for, at man mister noget af det sociale, fordi der simpelthen ikke er tid til det,” siger Jesper Bisted. ”Til gengæld tror jeg, at prøverne er rigtig fine, og dem glæder jeg mig til.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: