Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

En fantastisk weekend for Kasper H. Jensen, næste stop Barcelona.

Legend Car 
02/09/14 

På trods af at Kasper H. Jensen måtte udgå som førende kører af heat 3, er han alligevel meget tilfreds med weekenden løb på FDM Jyllandsringen.
 

Kasper vandt tidtagningen med 1.2 sekund til nærmeste konkurrent.

1. heat vandt han med 18 sekunder, selvom han startede som nummer 20 (feltets 20 første kørere vendes) og 2. heat blev vundet med 5 sec. så forventningerne til 3. heat var store.


(Foto: KHJ Racing)

3. heat:
Det så lovende på de første 10 omgange af heat 3, Kasper havde fået lavet sig et pænt forspring på 6 sec. til de resterende kørere, men så begyndte det pludselig at vælte ud med røg fra motoren. Så var det slut for dette heat.

Inden Kasper måtte parkere sin rygende Legend car på indercirklen, nåede han lige at sætte ny banerekord på Jyllandsringen. Måske samler Kasper på banerekorder, han har ihvertilfælde lavet tre i år, ved Classic Race i Århus, på Ring Djursland og nu på Jyllandsringen.

På trods af at Kasper måtte udgå i 3. heat øgede han alligevel føringen i mesterskabet.

Kasper er en travl ung mand, så inden næste afdeling af Legend car cuppen, smutter han og hans mekanikere lige en tur til Barcelona. Her skal Kasper deltage i 24 timers løbet i en Renault Clio for AD Racing.

KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Legend Car
  •