Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen vandt dramatisk GP Danmark

DTC 
01/09/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn mulighed sejr forduftede hurtigt for Ronnie Bremer tidligt i finalen
Det blev til finalesejr både lørdag og søndag for Jan Magnussen, Roskilde, da Auto-G Danish Thundersport Championship afholdt en dobbeltafdeling af mesterskabet ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen. Specielt søndagens sejr kom i stand efter en dag, der bød på masser af dramatik.
 

I det andet af søndagens to kvalifikationsheat blev Jan Magnussen involveret i et harmonikasammenstød, der blev udløst af Mikkel C. Johansen, Slagelse, som snurrede rundt i første sving efter starten – et uheld, som kostede Jan Magnussen en omgang i forhold til den senere heatvinder Casper Elgaard, Risskov.


Jan Magnussen vandt finalen såvel lørdag som søndag, da der blev kørt dobbeltafdeling for Auto-G Danish Thundersport Championship på FDM
(Foto: CN Photo)

I finalen var det Marius Nakken, Norge, som kom bedst fra start, mens Ronnie Bremer, Hvidovre, avancerede en enkelt placering og indtog andenpladsen. Lige bag sig havde Ronnie Bremer de to tidligere mestre Jan Magnussen og Casper Elgaard, hvis indbyrdes kamp blev så intens, at Ronnie Bremer blev ramt og skubbet af banen. Jan Magnussen var herefter fremme på andenpladsen, men den placering nåede han at få vekslet til førstepladsen, inden Marius Nakken afsonede den strafbane, han var blevet idømt for en tyvstart.

Straffen rykkede Marius Nakken tilbage på fjerdepladsen bag Mikkel C. Johansen og Casper Elgaard, og disse tre kørere havde til sidst en tæt kamp om pladserne lige bag Jan Magnussen, der vandt med godt tre sekunders forspring.

Femteplads gik til en af årets debutanter, Jesper Egebart, Børkop, som på sidste omgang kunne udnytte en kollision mellem Nicki Petersen, Hornslet, og John Nielsen, Randers, til at avancere to pladser.

Auto-G Danish Thundersport Championship
DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - DTC
  •