Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen er klar til GP Danmark

DTC 
29/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEks-mesteren er klar til weekend efter at hjernerystelse stoppede ham
I sidste weekend måtte Jan Magnussen, Roskilde, lide den tort at opleve et af de løb, han var tilmeldt til, fra sidelinjen. Ikke på grund af en smadret bil, men fordi lægerne ikke vurderede ham til at være helt frisk, efter at han havde fået en hjernerystelse.
 

”Jeg havde det dårligt på løbsdagen, men allerede samme aften var jeg frisk igen,” siger Jan Magnussen. ”På baggrund af den måde, jeg reagerede på , tog teamet en beslutning om, at jeg ikke skulle køre igen. Det var den rigtige beslutning, selv om det var irriterende.”


I sidste weekend måtte Jan Magnussen stoppe før tid på grund en hjernerystelse, men melder klar til GP Danmark og næste runde i Auto-G Danish Thundersport
(Foto: CN Photo)

Hjernerystelsen afstedkom frygt forud for denne weekends GP Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor Jan Magnussen atter er på deltagerlisten i Auto-G Danish Thundersport Championship for Telesikring Racing.

”Jeg føler mig 100 procent klar. Jeg skal selvfølgelig i bilen først, men jeg kan ikke forestille mig, at der skulle være nogle problemer,” siger Jan Magnussen.

Han er dog klar over, at det bliver noget af en udfordring, han og de øvrige deltagere i Auto-G Danish Thundersport Championship kommer til at stå overfor. Weekendens GP Danmark er nemlig en dobbeltafdeling af mesterskabet, hvor der skal kæmpes om point såvel lørdag som søndag.

”Lørdagens program vil nok presse citronen, og det kræver virkelig, at teamet ved, hvad de laver, at de har styr på tidsforbrug, så man hele lørdagen er på forkant,” siger Jan Magnussen. ”Det er et stykke arbejde, som starter fredag. Der vil nok være nogen, som træder ved siden af, men det håber jeg ikke, at vi kommer til at gøre i Telesikring Racing.”

Det gælder i den grad om at være i stand til at gennemføre lørdagens program på FDM Jyllandsringen.

”Hvis du i lørdagens finale er nede på en skade, som ikke kan laves på en halv time, så kan søndagen være ødelagt, for en time efter lørdagens finale har vi en tidtagning. Jeg kan ikke slappe af om lørdagen. Jeg er nødt til at køre stærkt. Tingene skal køre som smurt, hvis man skal have det bedste udbytte ud af det,” siger den tidligere mester.

”Jeg tror ikke, at det vil være muligt at få en perfekt weekend med seks sejre – så sætter man i hvert fald meget på spil for at opnå det!”

Auto-G Danish Thundersport Championship

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - DTC
  •