Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Nu starter pointjagten

Special Saloon 
28/08/14 

Christian Siepmann har sat kursen mod Danmarksmesterskabet i First Stop SSC-klassen. Aarhusianeren er 18 point efter den mesterskabsførende, men alt kan stadigvæk ske
 

- Målet er at tage tre titler i år; Danmarksmesterskabet, sejren i SGT-klassen og det nordiske mesterskab. Det kan lade sig gøre, men der er ikke plads til fejl, siger Christian Siepmann.

Siden løbet på Ring Djursland har der ikke været meget at justere på den lynhurtige BMW-racer:

- Vi har fået tørret og rengjort bilen siden det våde løb på Ring Djursland for et par uger siden, fortæller Christian Siepmann, som er godt tilfreds med de ændringer, teamet foretog på bilen i sommerpausen:

- Alting har virket som vi ønskede det. Vi har måttet rette lidt til i bilens opsætning, men vi var mere end halvandet sekund hurtigere end vores hidtil bedste omgangstid på Ring Djursland, så jeg glæder mig meget til Grand Prix’et!


Den fragtmandsblå BMW skal arbejde hårdt ved Grand Prix Danmark.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hvis man tror at den fragtmandsblå BMW får det let i weekendens løb, tager man grueligt fejl. Med deltagere fra både Norge og Sverige, hvor der både er Corvetter, Porscher og en enkelt Ferrari blandt konkurrenterne, skal der kæmpes hårdt for at sikre de vigtige point.

- Det bliver en af de mest spændende løbsweekender i denne sæson, og vi skal kæmpe om hver eneste placering. Det bliver underholdende både for os kørere og så sandelig også for publikum. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme på banen.

Med mere end 70 gæster inviteret indenfor i CS Racing-teltet bliver der også travlt i VIP-afdelingen. Det kommer ikke til at stresse Siepmann, som bruger den hyggelige atmosfære som god opvarmning til et hektisk løb:

- Nogle kørere foretrækker at lukke sig helt inde før de skal performe på banen, men jeg nyder at se mine gæster have det godt, når løbsstarten nærmer sig. Der er altid en fantastisk opbakning til hele teamet, så det er som at have en hel ekstra familie med sig. Jeg håber at opbakningen hjælper os på vej mod flere topplaceringer.

CS Racing - www.cs-racing.dk


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her