Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Ulykke på Virginia International Raceway

SportsCar
Championship 

23/08/14 

Opdateret 23-08 kl. 20,10
Den tredje og sidste træning inden kvalifikationen i United Sports Car Championship varede ikke så længe. To biler kørte af banen og ind i hinanden med høj fart.
Den ene af bilerne var Corvette #3 med Jan Magnussen bag rattet.
 

2 biler er kørt galt på VIR under den sidste træning. Man har på stedet konstateret at der var et ret stort oliespild på banen ved indgangen til sving 1. Først ramte Richard Lietz i Porsche #911 - søsterbilen til Michael Christensens - oliespildet og røg af banen og ind i barrieren. Men det der var værre på flere områder var, at Jan Magnussen der kom lige efter også ramte oliespildet, skred af banen og ramte Porschen med ret høj fart.

Begge kørere skulle selvfølgelig omkring Medical Center på banen. Richard Lietz er bragt til et nærliggende hospital for yderligere undersøgelse og behandling, mens Jan Magnussen i skrivende stund stadig opholder sig på Medical Center.

Det er endnu uklart om Porschen bliver klar til kvalifikationen, mens Corvette Racing allerede er i fuld gang med at udbedre skaderne på Corvetten og forhåbentlig få den klar til kvalifikationen, som køres i aften dansk tid. Vigtigst er dog at kørerne forhåbentligt ikke er kommet noget alvorligt til. Vi krydser fingre og mere til.


Jan Magnussen er blevet frigivet fra Medical Center. Hans tilstand ok, men vi vil gerne vide mere...
Jan Magnussen har meddelt at han er meget øm, men ellers er klar til at køre igen.
Corvette #3 er efter et sindssygt hårdt arbejde klar til at køre ud til kvalifikationen som starter nu, den kan følges på http://scoring.imsa.com/
Ricard Lietz er stadig på hospitalet, men er ved fuld bevidsthed og alt fungerer normalt. Det vides endnu ikke om han skal holdes under observation.
Richard Lietz er sluppet nådigt, med 'kun' en brækket arm. Pøj pøj til ham og håb om at han bliver klar så hurtig som muligt igen.
Dons

Læs mere om:
  • Virginia Raceway
  • 24/08/14 - Virginia Raceway - SportsCar Championship
  •      D4 Enterprise Solutions