Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Mens de andre holdt ferie…

Special Saloon 
13/08/14 

… fortsatte CS Racing arbejdet med den fragtmandsblå BMW M3 E92. Sommeren er gået med forberedelser til den sidste halvdel af sæsonen, så konkurrenterne for alvor får kamp til stregen.
 

Sommerarbejdet har primært været fokuseret omkring udtrykket ‘mange bække små’, for det er kun opmærksomme SSC-fans der vil opdage forskellen:

- Vi har lavet en række ændringer på aerodynamikken. Blandt andet har vi skiftet diffuser og monteret nogle forbedrede canards på fronten. Alt i alt burde det give bilen en smule bedre downforce, fortæller Christian Siepmann.

- Det bliver nok ikke på Ring Djursland at vi mærker de største forskelle, men rundt i skoven kan det sagtens være at der kan gives lidt mere gas. Det bliver i hvert fald spændende.


En tur til Spa Francorchamps gav ny inspiration til SSC-teamet
(Foto: Pedro Dermaux Photography)

Der har naturligvis også været tid til at nyde den danske sommervarme, men hele teamet har følt en kriblen i fingrene for at komme tilbage på racerbanerne.

- Vi synes vist alle sammen at det er en vildt spændende sæson, og vi glæder os alle sammen til at komme igang igen - og ikke mindst at få afprøvet de nyeste justeringer på bilen!

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Ring Djursland
  • 17/08/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her