Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

Road America - søndag

Porsche
Carrera Cup 

11/08/14 

Op og nedturen forsatte for Christina Nielsen søndag. Efter at være udgået af lørdagens løb, skulle Christina Nielsen søndag køre to løb.
Det ene løb var det sidste af de ordinære planlagte løb, mens det andet løb, var et udsat løb fra afdelingen på Lime Rock.
 

Efter nedturen i det første løb lørdag, hvor en køler gjorde at Christina Nielsen måtte udgå, så gik det meget bedre søndag, i hvert fald i det første løb. Her klarede Christina Nielsen skærene og kom i mål på en flot femteplads og blev samtidigt bedste kører fra NGT teamet.

Så var der lige det der udsatte løb fra Lime Rock. Det skulle overstås senere. Her gik det ligeså godt som lørdag altså en DNF. Her gik det ellers rigtig godt, men på langsiden brød affjedringen pludselig sammen, og det på femte omgang. Surt for den danske kører der havde forhåbninger om noget bedre.


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Road America
  •