Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

Road America - lørdag

Porsche
Carrera Cup 

10/08/14 

De danske kørere fik vel ikke det bedste udgangspunkt til de afgørende løb.
Tekniske defekter og kørerfejl spiller alvorligt ind og det var også tilfældet her.
 

Christina Nielsen havde en relativ god fredag på Road America, men lørdag blev et vendepunkt for den unge danske kører. Efter fremgang fredag i de fri træninger, så skulle først kvalifikationen overstås. Her blev det til P7 ligesom i den anden træning. Christina Nielsen siger fra USA at hun lavede nogen fejl undervejs i kvalifikationen og at hun kunne have haft en bedre startplacering.


(Foto: Porsche Media)

Det blev næsten kun værre i løb 1. Her lå hun sidst i løbet på P6 men så røg der en køler i bilen. Der resterer dog stadig 2 løb for Christina Nielsen på Road America senere i dag, så mon ikke hun gør alt for at revanchere sig?

I United SportsCar Championship er der to danskere med. Desværre blev det heller ikke her til topplaceringer. Her er kvalifikationen overstået. Det gav en P5 til Patrick Long og Michael K. Christensen i Porsche, mens vi lige skal lidt længere ned ad listen for at finde Antonio Garcia og Jan Magnussen i Corvette. Begge mandskaber lagde godt ud ved starten af kvalifikationen, men mens Michael Christensen og Patrick Long forbedrede sig en anelse, så kneb det mere i Corvetten. Man sluttede på P8. Forskellen mellem pole og ottendepladsen er et sekund. Men mon ikke at både Porsche og Corvette kørerne finder på et eller andet undervejs i løbet?


Læs mere om:
  • Road America
  • 10/08/14 - Road America - SportsCar Championship
  •