Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Road America - de fri træninger

SportsCar
Championship 

09/08/14 

Der er tre danskere på Road America banen i Wisconsin i USA i denne weekend. Det er nok bemærket at det er Christina Nielsen der kører i den amerikanske Porsche GT3 Cup og så Jan Magnussen og Michael K. Christensen der begge kører i Tudor USCC serien.
Her et kort overblik over hvordan det gik i fredagens fri træninger.
 

Ladies first og Christina Nielsen var ude i to frie træninger i sin Porsche og klarede det fint og med forbedring. I den første kørte hun sig ind på en placering som nummer 11 både i klassen og generelt. Den forbedrede hun i den anden fri træning hvor hun rykkede op som nummer 7.


(Foto: CNR)

De to herrer har været ude en gang og er sammen med deres respektive kollegaer i bilen meget jævnbyrdige. Jan Magnussen og Antonio Garcia klarede sig bedst og blev nummer 4 i denne session, mens Michael Christensen der kører sammen med Patrick Long i Porschen, blev nummer 5 - kun 0,021 sekund efter Corvette #3.


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Road America
  • 10/08/14 - Road America - SportsCar Championship
  •