Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Corvette Racing med på CoTA

FIA WEC 
10/08/14 

World Endurance ChampionshipNår WEC feltet genoptager sæsonen efter pause siden afdelingen på Le Mans, så får de vanlige deltagere denne gang eksklusiv konkurrence fra Corvette Racing.
I dette ene løb i WEC serien - udover Le Mans - vil Corvette Racing stille op med en af deres nye C7.R biler.
 

Lørdag d. 20. september køres næste afdeling i FÏA World Endurance Championship. Der skal køres på Circuit of The Americas banen i Austin, Texas, og her vil Corvette Racing stille op med en af deres C7.R biler. Desværre bliver det uden dansk deltagelse idet Corvette Racing allerede bestemt at det bliver Tommy Milner, Jordan og Ricky Taylor der skal køre bilen. De to Taylor kørere er brødre og kører normalt i en af Corvette DP bilerne i USCC serien.


En søsterbil til den her, vil deltage på Circuit of The Americas
(Foto: Jan Magnussen Racing)

Det bliver også hovedsponsoren på DP bilen der skal have sine farver på denne ene indsats i WEC løbet. Konica Minolta der sponsorerer Taylor brødrene i USCC serien, følger med til dette ene løb. Der bliver dog nok af køretimer for Corvette Racing denne weekend. For det bliver til dobbelt indsats for Taylor brødrene og Tommy Milner idet der på samme bane også bliver afviklet en afdeling af Tudor USCC serien, og her får vi Jan Magnussen med for Corvette Racing. Som tillægsgevinst skal Michael K. Christensen også kører her.

Derudover er Tom Kristensen og de tre danske Young Driver kørere selvfølgelig også med på Circuit of The Americas.

Dons

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  • 20/09/14 - Circuit of the Americas - FIA WEC
  •