Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Linnemann retter fokus

Rallycross 
18/07/14 

Da Linnemann Motorsport gik ind til sæson 2014 var det med en satsning på at det ville være økonomisk muligt at køre både fuld DM og EM serie. Den satsning har dog vist at sig ikke at holde til målstregen, og derfor ændres der nu fokus.
 


(Foto: KCJ FOTO)

Resten af denne sæson vil jeg hellige mig de udenlandske løb, og gå benhårdt efter en top placering i Europamesterskabet. Fremtidsplanerne hænger unægtelig sammen med udlandet, og derfor ser jeg det som en nødvendighed at slå mit navn fast der, i Danmark kender folk mig jo allerede – siger Ulrik Linnemann.

Beslutningen er ene og alene truffet fra et økonomisk synspunkt, og da foråret har involveret nogle ret dyre skader, vil der med det nuværende budget ikke være penge til at kunne være med i toppen af begge serier.


(Foto: KCJ FOTO)

En sponsor aftale med en virksomhed i Himmerland har dog åbent mulighed for at medvirke i Augustløbet på hjemmebanen ved Hobro, og det er således det sidste løb på dansk grund i 2014. Jeg vil gerne sige tak til mine konkurrenter i DM serien for nogle fede dyster, og tak til publikum og fans for den opbakning vi har mødt, det har været overvældende – kommer det slutteligt fra den unge fartglade himmerlænding.

Linnemann Motorsport
KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •