Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Lasse (Mini) Sørensen laver hattrick i Fransk Formel 4

Formel 4 
08/07/14 

Den nordjyske racerkører Lasse Sørensen fra Svenstrup, bragte sig i weekenden i spidsen af det Franske Formel 4 mesterskab. Efter en forrygende weekend, hvor nordjyden gjorde rent bord med at være hurtigst i den indledende træning, pole-position og sejr i alle tre heat, så kan han nu holde sommerferie på en suveræn første plads i mesterskabet.
 

Løbet var tredje afdeling af det Franske F4 mesterskab, og blev kørt på Val de Vienne banen 400 km. syd for Paris.

Lasse udtaler; ”Det har været en perfekt weekend, men også svær. Fredagens træning bød på fuld regnvejr, så det var svært at finde det rigtige setup til tidtagningen, som foregik i tørvejr. Men det lykkedes meget godt, da jeg lavede dobbelt pole-position. Finaleløbet om søndagen blev kørt i fuld regn, og her vandt jeg med 14 sekunder ned til nummer to. Det er rart at gå på sommerferie i spidsen af mesterskabet”.


(Foto: Auto Sport Academy)

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark trup, og kåret som Dansk Banesports talent 2013. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som i denne weekend debuterede i GP2 på Silverstone banen i England.


(Foto: Auto Sport Academy)

Lasse Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •