Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Fra Supergodt, til knap så godt

Special Saloon 
05/07/14 

Dream Concept Racing, var meget opsat på at gøre en god figur, til midsommerløbet på Padborg Park 28-29 Juni.
En super god træningsdag, 10 dage inden løbet, satte forhåbninger og forventningerne i vejret hos teamet. Der var lavet nyt opsæt, på bil og andre dæk testet. Dette gav pote, og Preben kørte fine konstante tider, hele testdagen.
Så vi var helt klar til at hente fine placeringer og point med hjem.
 

Men sådan blev det ikke helt, desværre.

Trods den gode optakt, og et team som var spændt, kom elektronikken til at spænde ben hele weekenden.
Dette startede i træningen, lørdag. (regnvejr), Bilen meldte en fejl, som ikke kunne rettes til kvalifikationen, trods utallige forsøg.


(Foto: Henrik Sørensen)

Kvalifikationen, blev en beskeden 11. plads ud af 14 biler. som blev vekslet til en 9. startplacering, da 2 foran placerede biler udgik. (Jørgen Hansen - Andreas Kjærgaard)

Trods et lettere irritations moment for teamet, over at bilen ikke ville makke ret. Kørte Preben 1. heat hjem lørdag på en 9. plads og en 5. plads i hans klasse.
Bilen blev fragtet, til djævleøen af de to mekanikere (Alex og Brian), lørdag aften for at rette problemet, men dette lod sig desværre ikke gøre.
Så med en tændt kører, søndag, som tog, problemet med den kære røde Ferrari i stiv arm. startede Preben søndagens 1. heat i SSC First Stop, på 8. pladsen og endte på en generelt 7. og 5er i klassen S-GT.


(Foto: Henrik Sørensen)

Søndagens 2. heat, og weekendens 3. og sidste heat, startede Preben som nummer 6. og holdte placeringen hele vejen i mål. Samt endnu en 5. plads i hans klasse S-GT.

Trods et stærkt kæmpende team, og en god forberedelse, endte Dream Concept Racing ikke helt som forventet, men var positive over at bilen, kunne køre, trods de elektroniske problemer.


(Foto: Henrik Sørensen)

Selvom denne weekend burde ryge i glemmebogen, lærte vi en del, og stod sammen som team.

Samt Preben udtaler: Denne weekend har lært mig at blive en bedre kører, pga. bilens ABS, Manettino og andet ikke virkede, bilen var speciel svær at køre, især i Big Mag, med baghjuls lockup enkelte gange, osv. Hovedsagen er at bilen gennemførte alle 3 heat, trods vi manglede ca. 3 - 4 sek. pr. omg. i forhold til normal. Nu bliver problemet løst og vi er helt klar igen, til Ring Djursland, midt i August måned.


(Foto: Henrik Sørensen)

Vi glæder os allerede til næste løb, og ønsker alle i SSC First Stop, en god sommerferie.
Ses snart igen, til mere fedt race på Djursland.

Med venlig hilsen
Dream Concept Racing


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her