Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

DM finaleløb på Mantorp Park den 26. til 29. juni

Road Racing 
04/07/14 

DM finaleløb på Mantorp Park i Sverige
Der er i den forgangne weekend blevet kørt DM i Nordic Superbike på Mantorp Park i Sverige.
 

Torsdag skulle der køres kvalifikationsløb, hvor vi fik testet en del opsætninger af på motorcyklen. Vi sluttede dagens kvalifikationsløb med en startplacering som nummer tre, hvilket vi var godt tilfredse med i teamet.

Fredag var det løbsdag. Vejret var meget omskifteligt. Bare 2 timer før løbsstart kom der et stort skybrud over banen. Først en halv time inden løbsstart, var banen ved at tørre op. Så det store spørgsmål var - skulle det være tør- eller regnvejrs løb?

10 minutter inden startskuddet til løbet skulle lyde, begyndte regnen at sile ned igen.
På trods af de vejrlige omstændigheder sluttede vi dagens løb på en tilfredsstillende fjerdeplads.

Lørdag skulle der køres en ny kvalifikationskørsel. Vejret var ærgerligt nok lige så utilregneligt som om fredagen. Vi fik desværre oversatset og lavet en highsider. (Dvs. en situation, hvor baghjulet kortvarigt skrider ud og umiddelbart efter igen, får vejgreb).

Vi fik efterfølgende travlt i pitten, da vi nu stod med en motorcykel, der skulle skrues sammen igen.
Vi fik lavet motorcyklen kampklar igen, men vi nåede kun et halvt pas, og præsterede ikke rigtigt at komme op i tempo igen. Vi havde en svær dag, der resulterede i en start fra position nummer 9.

Søndag så’ det endelig ud til, at det skulle holde tørt. Vi fik udført nogle småjusteringer på motorcyklen, som vi fik testet af i morgen warm-up’en. Vi var godt tilfredse med motorcyklen, og var nu maksimum klar til dagens store løb.

Vi fik lavet en god start - men, der var lige nogle andre kørere, vi skulle forbi. Da de andre kørere så’ røgen fra baghjulet, var de hurtigste kørere allerede stukket af. Afstanden op til de hurtigste kørere blev næsten udlignet, inden løbet var omme - men, vi måtte nøjes med en sjetteplads i søndagens afgørende løb.

Vi er godt tilfredse i teamet med, at vi sluttede DM i Nordic Superbike på en samlet fjerdeplads!

Poulsenracing


Læs mere om:
  • Mantorp Park
  • 29/06/14 - Mantorp Park - Road Racing - DM
  •