Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Nicolai Møller-Madsen påny bedste dansker

Scirocco R-Cup 
01/07/14 

Scirocco R-Cup - denne gang på Norisring
Igen sluttede Nicolai Møller-Madsen som bedste dansker, her med en tredjeplads i Junior-Cup delen af Scirocco R-Cup serien.
Frederik Schandorff og Alexander Lauritzen havde begge en særdeles turbulent weekend og sluttede som henholdsvis nummer 7 og 11.
 


Alexander Lauritzen
(Foto: Natascha Theisen)

Den frie træning og kvalifikation blev kørt under tørre forhold. Ligesom starten af løbet om lørdagen skulle til at gå, startede det med at regne. Og det gav våde og glatte forhold for det eneste gadeløb på Scirocco R-Cuppens 2014 kalender.


Det var vådt på Norisring. Her med Nicolai Møller-Madsen forrest i billedet
(Foto: Natascha Theisen)

Allerede ved slutningen af anden omgang, skete der en ulykke hvor franskmanden Yann Erlacher efter kontakt med Frederik Schandorff, kørte voldsomt ind i barrieren. Erlacher slap fra uheldet med et par skrammer og heldigvis ellers i god behold. Løbet blev dog afbrudt i hele 1½ time for at reparere barrieren, så det igen kunne fungere efter forskrifterne. Løbet kunne derefter forsætte og fik for første gang i seriens historie en kvindelig vinder i skikkelse af Mikaela Ahlin-Kottulinsky.

Nicolai Møller-Madsen måtte selvom han førte Junior Cuppen, dog starte som nummer i løbet lørdag. Ligesom de andre kørere, erfarede han også at banen var glat, men sluttede alligevel løbet på en generel placering som nummer 11 og nummer 3 i klassen. Nicolai Møller-Madsen kan nu sammen med resten af feltet holde sommerpause, og det gør han fra en forsat førsteplads i Junior Cuppen.


Nicolai Møller-Madsen
(Foto: Natascha Theisen)

Frederik Scandorff:
Efter den fri træning, kan man ikke sige at kvalifikationen forløb som forventet for Frederik Schandorff og ej heller for Alexander Lauritzen. På vej fra serviceområdet og ud på banen, spandt Frederik Schandorff rundt og kolliderede med Alexander Lauritzen der kørte lige efter. Begge biler blev så beskadiget ved hændelsen at de ikke kunne repareres og de to kørere deltog derfor ikke i kvalifikationen. Begge startede derfor løbet bagerst og Frederik Schandorff sluttede løbet på en placering som nummer 15 generel og som nummer 7 i Junior Cuppen. Det betyder at Frederik Schandorff nu har 79 points og er samlet nummer 9 i Junior Cuppen.


Frederik Schandorff
(Foto: Natascha Theisen)

Alexander Lauritzen måtte ligesom Frederik Schandorff starte bagerst. Alexander Lauritzen sluttede løbet som nummer 19 generelt og som nummer 7 i Junior Cuppen. I den samlede stilling er Alexander Lauritsen nummer 5 i Junior Cuppen med 106 points.


Alexander Lauritzen
(Foto: Natascha Theisen)

Der er nu pause i 3 uger inden det går løs igen. Det sker i weekenden 1 - 3 august hvor der køres på Red Bull Ring i Østrig.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Norisring
  • 28/06/14 - Norisring - Scirocco R-Cup
  •