Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CS Racing scorede hattrick på Padborg Park

Special Saloon 
30/06/14 

CS Racing fik den bedst tænkelige start på sommerferien, da First Stop SSC kørte tredje afdeling af mesterskabet på den sønderjyske bane i weekenden. Det aarhusianske team og den fragtmandsblå BMW E92 M3 fik topresultater med hjem i bagagen.
 

- Vi er vist alle sammen mere end almindeligt glade i dag. Hele weekenden er bare gået lige som vi ønskede det, og vores forberedelser viste sig at være hvert et minut værd.

Ordene kommer fra Christian Siepmann, der weekenden igennem har styret den noget potente BMW rundt på Padborg Park’s asfalt. Allerede i kvalifikationen var aarhusianeren hurtigste bil i SS4-divisionen, og i den generelle stilling var den fragtmandsblå BMW næsthurtigst.


Først over stregen … tre gange!
(Foto: Gripping Media)

De gode takter fortsatte i samtlige tre løb, hvor det første allerede blev kørt lørdag eftermiddag. Her var ikke de store dueller, da først starten var gået og feltet spredt lidt ud. For Christian var der alligevel rigeligt at se til:

- Op til weekenden er der kommet nye, kraftigere bremser på bilen, og både motor og gearkasse spiller for alvor sammen nu, hvor der er indlæst en ny opdatering til softwaren. For mig gjaldt det om at se hvor langt, jeg kunne presse bilen både under nedbremsninger og i svingene, så det gjorde ikke noget at der ikke var så mange konkurrenter i nærheden. Og en klassesejr plus andenpladsen generelt, det er da godkendt!


Christian Siepmann er meget tilfreds med weekendens løb
(Foto: Gripping Media)

Både andet og tredje løb blev afsluttet på samme placering, så et hattrick på sejre i SS4-divisionen var en realitet. Christian understreger dog, at det ikke er fordi han eller bilen er overlegen:

- Hvis man ser på omgangstiderne for løbene, så kan man se at flere andre kørere er i nærheden af mine omgangstider - nogle endda hurtigere. I sidste løb blev jeg næsten indhentet af Mikkel O. Pedersen i Porsche, men midt i løbet fik jeg held til at trække lidt fra igen. Også Michael Klostermanns BMW er der fart i, så der er ikke tale om at det hele blev foræret.

- Det har været en fantastisk weekend, ikke mindst fordi bilen nu kører 100% uden problemer eller udfordringer på nogen måde. Teamet arbejder sammen som har de aldrig gjort andet, og alting har fungeret hele weekenden. Nu kan vi tage en fortjent sommerferie … selvom jeg glæder mig endnu mere til næste løb nu, hvor det gik så godt!


En glad kører med tre nye pokaler til samlingen
(Foto: Gripping Media)

Næste løb på programmet for CS Racing er også næste løb for First Stop SSC-mesterskabet. Det køres på Ring Djursland den 16-17. august, og her kan kun håbes på godt sensommervejr og gode løb i den alsidige og vellydende racerklasse.

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her