Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Ole Petersen tilbage på 2 pladsen i DM i 1600 Challenge

Yokohama
1600 Challenge 

30/06/14 
Yokohama

Hårdt arbejde gav super resultater på Padborgpark til Ole Petersen Bredebro i sin Blå Suzuki swift. I 1600 Challenge.
Ole har trænet hårdt den sidste måned sammen med sine 3 hjælpere med forskellige opsætninger på sin bil nede på Padborg Park, hvor der blev blevet brugt ca. 100 timer med bilen med kørsel og forskellige opsætninger.
 

Så vi mente vi var rimelig klar til weekenden hvis ikke vi var uheldig skulle vi gerne tilbage i top 3 i DM da vi pt. Pga af uheld var nede på en Generel 6 plads.

I tidtagning lørdag vandt Ole med 2 tusindedele foran nr. 2, så dermed skulle han så starte 1 i første heat søndag morgen, vi vidste godt at nr. 2 er en dygtig herre så dette kunne blive svært.

Ole var denne gang helt klar da starten gik og kom godt af sted tæt forfulgt af nr. 2 men resten af feltet ikke kunne følge trop. Ole havde styr på tingene måtte yde max for at holde nr. 2 men var aldrig rigtig presset og vandt også med 1,5 sekund til nr. 2 og hele 16 sekunder til nr. 3.

2 heat skulle vi så starte 8 og vores værste konkurrent 7 da starten gik manglede Ole den mangeårige erfaring som vores konkurrent har, så efter 2 omgang lå Ole 6 mens han lå 1.

Men så kørte Ole nok det bedste han til dato har kørt i sin bil med køligt overblik og overhalede stille og roligt omgang for omgang så med 5 omgange tilbage, var Ole 2 helt op bag ved nr. 1 som blev presset konstant.

Men han fyldte rigtig meget og spærrede så Ole ikke kunne komme forbi, helt klart han kæmpede for sin første plads, så Ole måtte tage til takke med 2 plads i andet heat, men som eneste kører i weekenden under 1.11 og ikke mindre end 3 gange, men Ole fik lært hvor meget man kan og må lukke af, så vi til næste gang er forberedt på dette.

Ole var hurtigste i 1600 Challenge i hele weekenden i begge heat og tidskørsel og er tilbage på 2 pladsen i DM og 1 plads i Rookie

Dan Petersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/14 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: