Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Padborg Park afsluttede første halvdel af sæsonen med manér

Yokohama
1600 Challenge 

29/06/14 
Yokohama

Midsommerløbet bød på både tæt race og dramatik
I den sidste weekend af juni satte Padborg Park punktum for første halvdel af sin 2014-sæson, og det skete med et Midsommerløb, som kom til at byde på både tæt race og masser af dramatik på racerbanen.
 

Dramatikken sørgede arrangementets største racerklasse for. I Youngtimer-klassen var godt 35 kørere til start, og i et af de tre heats opstod der lidt for megen trængsel blandt de deltagende biler. Umiddelbart efter at startsignalet var givet, stødte flere af dem sammen – hvoriblandt en slog flere kolbøtter – men til al held skete der kun materiel skade.


I FirstStop Special Saloon Car var Christian Siepmann og Michael Klostermann flere gang i tæt kamp om andenpladsen

Formel Ford og FirstStop Special Saloon Car var de hurtigste klasser på programmet, og her blev der også kørt tæt. Specielt i Formel Ford, hvor trioen Jan Jønck, Skødstrup, Frederik Schandorff, Rønde, og Mathias Smith, Nibe, leverede tæt og underholdende race i et af de tre heats, der blev afviklet. I FirstStop Special Saloon Car var Claus Christensen, Århus, suveræn og tog tre sejre i stribe, men bag ham var det kørere som Claus Siepmann, Risskov, Michael Klostermann, Gørløse, Mikkel Overgaard Pedersen, Struer, og Hans Hartmann, Herning, som kæmpede tæt om placeringerne.


Lars Rolner (forrest) sejrede med sin Porsche 911 i den historiske klasse for biler bygget mellem 1972 og 1976

En stor del af løbsprogrammet ved Midsommerløbet blev udgjort af de historiske klasser, hvor klassen for de ældste biler – den såkaldte 1965-klasse – bød på en kamp mellem de tre Lotus Elan-kørere Christoph Kjærgaard, Esbjerg, Flemming Viktor Andersen, Århus, og Christian Vølding, Slagelse. 1971-klassen blev domineret af Datsun 240Z-trioen Per Leth Sørensen, Ringe, Mads Leth Sørensen, Sæby, og John Gertsen, Lejre, mens Lars Rolner, Hamborg, satte sig på førstepladsen i 1976-klassen med sin Porsche 911 IROC.

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Padborg Park
 • 29/06/14 - Padborg Park - Formel Ford - DK
 • 29/06/14 - Padborg Park - Historisk
 • 29/06/14 - Padborg Park - Special Saloon
 • 29/06/14 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
 • 29/06/14 - Padborg Park - Youngtimer Cup
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: