Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. Johansen har fundet farten igen

DTC 
28/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter de magre resultater i de første 2 afdelinger af Auto-G DTC, har Mikkel C. fra Slagelse, taget konsekvensen, og har etableret sig med sit eget team.
 

Teamet debuterede i forgangne weekend ved 3. afdeling af DTC mesterskabet, som blev kørt på norske Rudskogen Motorsportscenter syd for Oslo.

Allerede i tidtagningen lykkedes det Mikkel og hans nye team at vise at de hører til i den sjove ende af feltet, ved at kvalificere sig til den efterfølgende Super Pole.
I Super Pole’en kørte Mikkel sig til en startplacering som nr. 4 efter den lokale Marius Nakken, Elgaard og Magnussen.

Desværre betød et sammenstød i første heat, at han måtte starte 2. heat fra 17. pladsen. Men her satte Mikkel en tyk streg under sine evner som racerkører i danmarks hårdeste motorsportsklasse, ved at overhale 10 konkurrenter i heatet og derved slutte på en, efter omstændighederne tilfredsstillende 7. plads.

For Mikkel C. sluttede finale heatet desværre allerede inden det var startet, i det gearkassen valgte at sprænge i luften ligesom starten skulle gå.

”Jeg må konstatere at pointhøsten endnu engang, ikke kan leve op til vores forventninger fra sæsonstart. Men denne gang er årsagen nogle dumme uheld på banen”, fortæller Mikkel.

Dette kan dog ikke ødelægge glæden for teamet, over at have været med helt fremme på afgørende tidspunkter, og optimismen mht de kommende løb, er da også nem at spore.

”Mit nye team, som nu står bag mig anført af Martin Marrill, skal have en kæmpe ros for deres indsats, både i ugerne op til løbet og under løbet”. ”Uden deres vilje og gejst, havde det ikke været muligt at stille med en så god bil”, slutter Mikkel.

I forbindelse med Slagelse Festuge, vil Mikkel udstille sin racerbil, i dag lørdag d. 28. juni i Slagelses centrum.

Mikkel C. Johansen
mcjohansen.com


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •