Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen fortsat på fjerdepladsen i DTC efter løbet på Rudskogen

DTC 
25/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI den forgangne weekend stillede Danpor Motorsport op til tredje afdeling af Danish Thundersport Championship på Rudskogen Motorsenter ved Rakkested i Norge. Og for teamets kører Nicki Petersen betød en femteplads i finalen, at den unge midtjyske racerkører henover sommerpause kan parkere sin Camaro-racer på en fjerdeplads i DTC-mesterskabet, der føres af Jan Magnussen.
 

”I vores frie træning oplevede vi en ustabilitet i raceren som vi ikke tidligere har stiftet bekendtskab med, og så havde jeg en lille afkørsel, der ødelagde oliekøleren”, forklarer Nicki Petersen om optakten til søndagens tre løb.


(Foto: Denner Photo)

I kvalifikationen kørte Nicki Petersen sin farverige Camaro #74 til en flot tredjeplads, men i Superpole resulterede en oversatsning i en mindre kørefejl, der kostede dyrebar tid, og Nicki Petersen måtte starte første løb fra position nummer seks.

”I første kvalifikationsheat vinder jeg en plads i starten, men på vej ned i det nordmændene kalder ”angsten” har jeg en stor udskridning som følge af den ustabilitet, vi oplevede i den frie træning, og den kostede den placering, jeg havde vundet i starten,” beretter Nicki Petersen der slutter løbet på sjettepladsen.

I søndagens andet løb startede Nicki Petersen på tredjepladsen på grund af sin sjetteplads i første løb. Efter en god start er #74 i front på vej ind i sving 1, men da flere af konkurrenterne vælger at overskride banens markeringslinjer og køre en hurtigere vej igennem svinget, indhenter de det tabte og overhaler den unge racerkører, der i mål må nøjes med en lidt skuffende sjetteplads.

”I finaleløbet får jeg en god stående start, og kan holde min position som nummer fem til mål. Dermed fik vi gode point med hjem til mesterskabet, hvor vi er meget tilfredse med den fjerdeplads, vi kan holde sommerpause på,” slutter Nicki Petersen.

Nicki Petersen
www.nickip.dk


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •