Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Padborg lægger igen asfalt til First Stop SSC

Special Saloon 
25/06/14 

First Stop SSC åbnede tilbage i maj sæsonen på Padborg park, og i den kommende weekend den 28. – 29.- juni er det igen tid til, at Danmarks fedeste racerklasse lægger vejen forbi den sønderjyske bane. Banen har Danmarks længste langside, og det betyder også, at det er her bilerne opnår de højeste tophastigheder herhjemme, så der bliver fart på.
 

Claus Christensen må vel nærmest som sædvanlig være favorit til at være den hurtigste mand på banen, men med det specielle pointsystem i First Stop SSC betyder det ikke nødvendigvis, at han rent pointmæssigt bliver den store vinder. Her har bilerne i S-GT divisionen en fordel, idet det er den ubetingede største division, og dermed giver det lidt flere point end de gør i de antalsmæssig lidt mindre divisioner. Til gengæld så er konkurrencen også noget hårdere i S-GT. Med 4 BMW’er i S-GT, er dette det bedst repræsenterede bilmærke, men BMW’er kommer på en hård opgave mod både Porsche, Ferrari og Mercedes, og her er det Christian Siepmann, der må bære favorit rollen.


Christian Siepmann er på jagt efter den førende Mikkel O. Pedersen i i S-GT divisionen
(Foto: Keld Dohm)

I SS2 divisionen kan man godt tillade sig at forvente en fortsat tæt kamp mellem Christian Vejby i BMW og Martin Vedel Mortensen i sin Honda motoriserede Opel Corsa.

Tidsplanen med forbehold for ændringer for First Stop SSC på Padborg Park ser således ud:

Lørdag den 28. juni:
Kl 10:55 Træning, 15 min
Kl 14:10 Tidtagning, 15 min
Kl 17:25 Heat 1, 18 min + 1 omgang

Søndag den 29. juni:
Kl 11:45 Heat 2, 18 min + 1 omgang
Kl 15:10 Heat 3, 18 min + 1 omgang

Ud over First Stop SSC vil der også være historiske biler, formel biler, Youngtimer, og 1600 Challenge på motorsportsprogrammet, så der er al mulig grund til at møde op på Padborg Park i weekenden og få en på opleveren. First Stop SSC er i hvert tilfælde klar til at byde velkommen.

First Stop SSC, www.specialsalooncar.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her