Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Thiim senior tilfreds

24H Series 
24/06/14 

Kurt Thiim kunne efter 24 timers løbet på Nürburgring Nordschleife, glæde sig over en klassesejr i SP4T klassen og en slutplacering som nr 24 i det 175 bilers stærke felt. Med en Audi TT RS fra Besaplast Teamet, kunne man gentage resultatet fra 2013.
 

Da den svenske kører Lestrup blev syg tidlig i løbet og da Kroaten Franjo Kovac ikke kører om natten, blev der rigeligt med løbskilometer til Kurt Thiim og tyskeren Marten Tschornia.


Kurt Thiim
(Foto: Farid Wagner)

Som om det ikke var nok: om fredagen og lørdagen deltog Kurt Thiim også i Young Timer mesterskabet, denne gang med en Porsche RSR og man havde fået god speed i bilen.

Grundstenen lagde Kurt med en startplacering på P7 i det over 150 vogne store starterfelt og Kurt Thiim kørte første stint og kunne afgive bilen pä en samlet 6. plads, efter halvdelen af det 3 timer lange løb, til Christian Teichert. Slut-resultatet blev en placering som nr 4 i klassen, og som nr 13 i det samlede løbsresultat.


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  • 22/06/14 - Nürburgring - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS