Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klaus Hammer uheldig og heldig ved DM 4 i rally

DM Rally 
24/06/14 

Klaus Hammer, Espergærde og Finn Thomsen, Outrup var både uheldige og heldige ved DM 4 i rally, der blev afviklet i Slagelse, 20-21 juni.
 

Billedet var det samme som ved de andre afdelinger - tæt kamp med Kim Madsen Peugeot 208 og Simon Larsen Citroën C2, men på prøve 5 måtte Hammer Motorsport, ganske uvant, parkere den gule Clio med en teknisk defekt, men da både Kim Madsen og Simon Larsen senere får samme skæbne, udeblev den helt store nedtur og Klaus Hammer fører stadig DM serien i tunet National.


Servicefolkene er som sædvanligt klar til en lang dag - den blev desværre ikke særlig lang.
(Foto: Hammer Motorsport)

Vi har før sagt at i denne verden er der ikke langt fra succes til fiasko og det måtte vi alle sande i dag siger Klaus Hammer – ”500 meter før mål på prøve 5 melder bilen en defekt på vandpumpen der bevirker at vi må stoppe for ikke at ødelægge motoren. I rally kan man ikke køre i pit som ved baneløb så hvis man ikke selv kan lave tingene her og nu er man ude og det skete desværre for os i dag”.

Da servicefolkene kommer frem bliver bilen repareret på 5 minutter, men da er det for sent – det er charmen men også det frustrerende ved rally.
At vores to duellanter også udgår er bare heldigt for os, men vi ved hvordan de har det slutter Finn Thomsen.

Finn Thomsen
Hammer Motorsport


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •