Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jacob og hans 208er er klar

DM Rally 
21/06/14 

Efter en lidt forkølet indsats til DM3 i Hobro, hvor en omgang for lidt på løbets 4. hastighedsprøve satte teamet skakmat, så vil Jacob Jensen/Broby sammen med sin codriver Claus Kammersgaard/Grindsted tilbage hvor det er sjovt med deres division 2 WD bil, en Peugeot 208 R2, nemlig at kæmpe med om klassesejren til DM4/Peugeot Rally i Slagelse denne kommende weekend.
 

Jacob har siden DM3 kørt et rallysprint i bilen, og fået den lidt mere ind under huden, for efter skaden til DM1/29. Marts, så havde Jacob først bilen mellem hænderne igen til DM3/31. Maj, og selvom der i den mellemliggende periode er kørt i andet lånt materiel, så er det altså ikke det samme.


(Foto: Allan Post)

Bilen er tjekket op fra A til Z hjemme hos Team RacerShoppen, med base i Hårby, og udfordringen den kommende weekend er nu at finde farten og rytmen igen, i den klasse i 2014 hvor der er størst kamp om klassesejren i DM Rally regi.

For Jacob Jensen
Allan Post


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •