Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Reddet på målstregen

Rallycross - DM 
20/06/14 

To sponsorer har i samarbejde skabt det økonomiske grundlag for at Ulrik Linnemann og den velkendte orange-sorte løveunge kan stille til start i den kommende weekend til NEZ Cup på Nysumbanen.
 

Egentlig er budgettet til DM løbene brugt pga nogle dyre skader, men det er lykkedes at overbevise to af mine trofaste sponsorer om at denne weekend er vigtigt for mig. Dels er det min hjemmebane, og samtidig er der lavet lidt ændringer ved bilen som er ret vigtig at få testet inden det igen går løs i Europa – fortæller Ulrik.


(Foto: KCJ FOTO)

Nysumbanen er blevet udvidet og lavet ret meget om, så der er ingen tvivl om at alle drømmer om at være den første vinder på det nye banelayout – en titel som Ulrik næppe lader gå fra sig.

Som banen er blevet, og med de ting vi har lavet ved bilen, tror jeg på det er min tur til det øverste trin nu. Jeg håber på en god weekend med en masse tætte dueller, og noget fedt race – siger Ulrik.

Efter weekenden går turen til Finland, Sverige og Belgien, så der er nok at se til i garagen i Skivum.


(Foto: KCJ FOTO)

Der skal fra Linnemann Motorsport lyde en stor tak til alle som har støttet op både økonomisk og mentalt, en stor tak til alle i teamet og alle de trofaste fans som hepper med uanset hvad der sker.

Linnemann Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Nysum
  • 22/06/14 - Nysum - Rallycross - DM
  •