Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Team McBride Racing melder sig klar til DM4

DM Rally 
20/06/14 

DM3 i Hobro blev en anderledes oplevelse for teamet da en knækket trækaksel til Rallyshowet gav ekstra arbejde natten mellem fredag og lørdag og kun med uvurderlig hjælp fra den lokale smed lykkedes det at ’fabrikere’ en ny og gennemføre DM3 med yderligere 7 point på kontoen. Derfor ser Team McBride Racing frem til Peugeot Rally DM4 i Slagelse.
 

- Samarbejdet med min nye co-driver Jan ’Morfar’ Jønck ser ud til at være et perfekt match og da først rusten blev banket af ’den gamle’ var der fremgang at spore for hver prøve til DM3, udtaler Michael Ted McBride med et smil på læben.

Ford Fiesta R2’eren er blevet udstyret med nye trækaksler og vi forventer at give den fuld gas til DM4 og få endnu flere point på kontoen i det samlede regnskab, hvor en 5. plads i 2WD mesterskabet gerne skulle forbedres.

Team McBride Racing


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •