Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Fuldt turbotryk mod Norge

Citroen DS3 Cup 
19/06/14 

Sidste år mistede Kim Lund Johansen vinderchancerne i Citroën DS3 Cup-løbet på Rudskogen-banen i Norge, da en defekt turbo betød mangel på effekt i racerbilen. I den kommende weekend vender Kim Lund, Madbull Racing og resten af Citroën DS3 Cup-feltet tilbage til den norske racerbane, og midtjyden håber på revanche
 

- Det var op ad bakke hele vejen sidste år. Uden en funktionel turbo bliver man hurtigt handikappet, og især på en højhastigheds-bane som Rudskogen, hvor der for alvor skal fart på maskineriet - så jeg glæder mig meget til at komme til Norge med en 100% kampklar racerbil!


Alle hestekræfter er til stede, når Madbull Racing drager mod Rudskogen i weekenden
(Foto: Gripping Media ApS)

Siden sidste løb på Ring Djursland har teamet gennemgået bilen og klargjort den til en weekend med ekstra fart over feltet. Kim Lund og teamet bag har sat ambitionerne højt, og ifølge køreren selv skal der topplaceringer til hvis ikke de skal vende skuffede hjem fra weekenden.

- Nu får vi desværre ikke konkurrence fra Niklas (Dall Knudsen, sidste års mesterskabsrival) eller Jacob Kallestrup i Norge, men til gengæld kom Anders Rohde til i sidste løbsweekend, og han er altså med for at køre stærkt! Jeg tror at han kan blive en hård konkurrent i mesterskabet, for farten og gejsten har han allerede. Konkurrencen er velkommen og værdsat!


Den forsvarende Citroën DS3 Cup-mester jagter revanche på den norske racerbane
(Foto: Gripping Media ApS)

Den norske racerbane gennemgik for få år siden en gennemgribende renovering, hvor flere nye banestykker løbende bliver koblet på banen. På lang sigt håber den norske bane at kunne tage imod internationale motorsportsklasser, men i den kommende weekend er det de danske DTC- og Citroën DS3 Cup-kørere, som får glæde af den flot beliggende racerbane.

- Det er lidt specielt, for en del af banen er sprængt ind i klipperne, så udover nogle markante højdeforskelle, er det virkelig en flot oplevelse med klipper og træer der omgiver banen. Det gør jo ikke noget at omgivelserne ser godt ud, når vi kører race.

Madbull Racing - www.madbull.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - Citroen DS3 Cup
  •