Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Efter elleve timer

Le Mans 
15/06/14 

Le MansDanskerbilen på førstepladsen i GTE Am
Årets 24 timers Le Mans løb er i gang. Løbet startede klokken 15.00 dansk tid og der vil blive kæmpet om placeringer i de næste 24 timer. Vi vil følge løbet og tilstræber at komme med en opdatering cirka en gang i timen.
 

Det er nat på den franske bane og temperaturen er faldet og der køres nogle fine hurtige omgangstider, til trods for at det kræver sit af chaufførerne at holde dækkene varme og bevare det kølige overblik, når der skal styres igennem trafikken.

Stillingen er i den sidste time ikke ændret i LMP1. Toyota #7 ligger stadig i front med Alexander Wurz i bilen, afstanden til den forfølgende Audi #2 med André Lotterer er øget støt, og på tredjepladsen kører Tom Kristensen i Audi #1.

I LMP2 er stillingen uændret i top tre, Oak Racing #35 ligger i front med Alex Brundle bag rattet, han følges af Signatech Alpine's Nissan #36 der har fået sat Paul Loup Chatin i sædet, på tredjepladsen ligger Thiriet by TDS Racing Nissan #46 der har fået sat Pierre Thiriet bag rattet.

GTE Pro klassen føres an af Bruno Senna i Aston Martin #97 og han følges af Tommy Milner i Corvette #74 og på tredjepladsen ligger Toni Vilander i Ferrari #51.

Jan magnussen's Corvette #73 ligger på femtepladsen med Antonio Garcia bag rattet.

Stillingen i GTE Am klassen er uændret og den føres stadig an af danskerbilen Aston Martin #95 med Kristian Poulsen bag rattet, han følges på andenpladsen af Ferrari #72 der har fået Aleksey Basov i bilen og på tredjepladsen ligger Porsche #88 fra Proton Competition med Christian RIED bag rattet.


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 15/06/14 - Le Mans - Le Mans
  •