Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Efter ni timer

Le Mans 
15/06/14 

Le MansÅrets 24 timers Le Mans løb er i gang. Løbet startede klokken 15.00 dansk tid og der vil blive kæmpet om placeringer i de næste 24 timer. Vi vil følge løbet og tilstræber at komme med en opdatering cirka en gang i timen.
 

På Le Mans kræver mørket rutinerede chauffører, hvis der skal kunne køres hurtige og stabile omgangstider, det er nu vi begynder at kunne se effekterne af små svipsere. Det har været en rimelig udramatisk time, uden de store uheld.

LMP1 stillingen er uændret i denne time, der blev skiftet lidt rundt efter pit turene men det er stadig Toyota #7 der fører an, nu er det Alexander Wurz der sidder i den førende bil. På andenpladsen er det Audi #2 med Marcel Fässler som sniger sig op mod Toyota'en og på tredjepladsen ligger TomK bilen hvor Marc Gené kører ud på sit sidste stint i mørket.

Porsche #20 ligger på fjerdepladsen i LMP1 og har tilsyneladende kvaler med nedbremsning efter langsiderne, der har været set en del solo-udbremsninger, der kan være tale om kørerfejl fra Mark Webber, men det ligner til forveksling tekniske kvaler med bremserne.

LMP2 har ændret stilling i top tre, det er stadig Jann Mardenborough der sidder bag rattet i Oak Racing #35, og han følges af endnu en Nissan, Signatech Alpine #36 med Nelson Panciatici i sædet, på tredjepladsen ligger #34 Judd raceren fra Race Performance med Franck Mailleux bag rattet.

GTE Pro føres an af #97 Aston Martin hvor Darren Turner har overladt bilen til Stefan Mücke, og det er Oliver Gavin i Corvette #74 der er kørt op på andenpladsen, og han følges af Ferrari #51 AF Corse køreren Gianmaria Bruni de fire førende biler i klassen ligger på omgangshøjde og der skiftes placeringer alt efter hvem der har været i pit. Den femte bil fra denne klump siden sidste timeopdatering er Porsche #91, den har pt. stået 20 min. i pit.

GTE Am bilen der fører klassen er Aston Martin #98, her er det Pedro Lamy som har overtaget rattet og det er blevet til nogle fornuftige omgangstider for ham. Han følges på andenpladsen af Nicki Thiim som stadig kører danskerbilen Aston Martin #95, på tredjepladsen ligger Ferrari #72 med Victor Shaitar i bilen.


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 15/06/14 - Le Mans - Le Mans
  •