Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Alvorligt uheld på Le Mans

Le Mans 
12/06/14 

Le MansOpdateret 2014-06-12 kl. 1:37
Et af de uheld man godt kan undvære, skete på Le Mans banen i eftermiddag. Desværre involverer det Tom K Audien. Luic Duval som kørte bilen, blev kørt på hospitalet, men er udskrevet igen.
 

Porsche kurverne på Le Mans har gennem tiden kostet mange ofre på materiel siden, og har allerede i dag kostet den første bil livet. Det er Audi #1 - ja den Tom K. kører i. Heldigvis var det ikke Tom K. der sad i bilen, men Luic Duval. Der er ingen tv-billeder fra uheldet som skete ved udgangen af Porsche kurverne. Desværre er bilen nærmest totalt smadret.


Lige nu er den her væk - total smadret
(Foto: Audi)

Luic Duval kom selvfølgelig på hospitalet efter uheldet, men er heldigvis udskrevet igen. Audi venter spændt på at høre om han må køre mere i forbindelse med dette års Le Mans.

Mere modstridende er det med hensyn til bilen. Det hedder sig at en bil skal genopbygges efter uheld for at kan forsætte deltagelsen. Det vil dog kræve oceaner af tid og selvom det er Audi, så bliver knapt med tiden og overhovet ingen test eller kvalifikation. Audi vil dog ifølge TV2 søge om mulighed for at indsætte en anden bil i stedet. Det er op til ACO at give en dispensation. Andre kilder siger at Audi har bare henter en ny bil på lagerhylden og indsætter den, men sådan er ACO reglementet vist ikke helt skruet sammen.

Vi følger denne sag...

Træningen blev afbrudt i ca. 45 min og kunne efter endt oprydning, genoptages lige omkring kl. 18,00.


Audi har nu officielt meddelt at man stiller op med bil #1 som man allerede så småt er gået i gang med at genopbygge og at Duval overnatter på hospitalet. Han bliver under resten af Le Mans erstattet af Marc Gene som i forvejen er tilknyttet Audi, men udlånt til Jota Sport i LMP 2 klassen.


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 15/06/14 - Le Mans - Le Mans
  •