Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Peugeot Rally får årets største deltagerantal

DM Rally 
11/06/14 

55 mandskaber har tilmeldt sig rallyet, der køres den 20.-21. juni
Det store forarbejde, som medlemmerne i Slagelse Auto Sport har gjort for at gøre det forestående Peugeot Rally til et attraktivt arrangement at deltage i, ser ud til at bære frugt. Løbet – der køres den 20.-21. juni med Slagelse som base – får nemlig årets hidtil største deltagerantal.
 

”Da tilmeldingsfristen udløb natten til tirsdag, havde vi modtaget 55 tilmeldinger – det er første gang i næsten et år, at et DM-rally har fået så mange tilmeldinger,” siger Martin Nielsen, der er løbsleder for Peugeot Rally.


Peugeot Rally har sikret sig årets største deltagerantal for et DM-rally

”Vi skal være ærlige og indrømme, at vi naturligvis i Slagelse Auto Sport havde vores bekymringer, da vi så det forholdsvis lave deltagerantal, som årets første DM-rallyer havde. Derfor igangsatte vi også en række initiativer for at tiltrække potentielle deltagere, som ikke hidtil har været til start i DM-rallyer i år, og det ser ud til at have båret frugt. Det er lidt vildt, at det er lykkedes.”

Kernen i feltet ved Peugeot Rally udgøres naturligvis af de kørere, som traditionelt kæmper om Danmarksmesterskaberne i de fire divisioner 2WD, 4WD, Standard National og Tunet National, men derudover vil en række andre kørere også være i kamp.

”Af de 55 deltagere kommer fire fra udlandet, og det er vi naturligvis utroligt glade for,” siger Martin Nielsen. ”Samtidig har intet mindre end 12 mandskaber med enten historiske eller klassiske rallybiler tilmeldt sig løbet.”

Peugeot Rally får rallycentrum hos Selandia i Slagelse, og en af de hastighedsprøver, som deltagerne skal igennem, findes på Antvorskov Kaserne. Her køres der i øvrigt fredag aften et rallyshow, der udover deltagerne i DM-løbet har tiltrukket yderligere ti startende.

Følg Peugeot Rally 2014 på www.slagelserally.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •