Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted fik god opvarmning til næste DM-rally

DM Rally 
11/06/14 

Når fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally skal køres ved Slagelse den 20.-21. juni, føler Jesper Bisted sig i topform. Rallykørerens deltagelse i det store rallysprint, som Rygmarvsbrokforeningen afviklede i Horsens pinselørdag, forløb nemlig over al forventning.
 

”Det rallysprint er forløbet rigtig godt, ja, faktisk havde jeg regnet med, at det skulle gå så godt og er også overrasket over, at jeg blev nummer to i finalen,” siger rallykøreren fra Oens. ”Det havde jeg ikke regnet med, men det er kun godt, at jeg fik et så godt resultat. Og vandt klassen!”


Det var en meget lille pokal, Jesper Bisted i første omgang fik for sin andenplads i finalen Rygmarvsbrokforeningens rallysprint. Senere fulgte dog noget metal, der var 5-6 gange større!

På rallysprintbanen på vejene i Horsens’ sydlige industrikvarter var Jesper Bisted konstant blandt de hurtigste, men han skyede heller ingen midler, når det gjaldt om at komme rundt om hjørnerne.

”Jeg snittede en dækchikane, og det kostede en kofanger ligesom sidste år,” siger han. ”Jeg troede, at jeg kunne tage et sekund mere, men så ramte jeg dækkene og tabte faktisk et sekund i stedet for, og det var lidt dumt. Jeg skulle bare være blevet på vejen i stedet for.”

Men trods nærkontakten med baneafgrænsningerne føler Jesper Bisted sig godt forberedt til næste udfordring – Peugeot Rally i Slagelse.

”Bilen skal have en ny kofanger, og så er vi klar igen,” siger han. ”Koblingen virker og det gør gearkassen også – de drillede begge to sidste gang – men de virkede perfekt til løbet, hvor vi også havde tid og overskud til at få justeret lidt på undervognen. Nu ser jeg frem til det næste DM-løb.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •