Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Forløsning på Lydden Hill

Rallycross 
27/05/14 

Efter første runde i Portugal hvor det ikke blev til en udvidelse af pokalhylden, var det en enormt lettet Ulrik Linnemann der søndag eftermiddag kunne stille sig på podiet på Lydden Hill i England. Her kunne han modtage pokalen for en flot 2. plads i finalen i super 1600. Teamet fik for alvor slået fast at den nye bil har farten, og at det er i toppen der skal kigges med når den flot dekorerede Peugeot skal følges.
 


Ulrik og Frida leder feltet an
(Foto: Jonny Loix)

Selvom det ikke blev til det øverste trin i denne omgang er vi ikke spor nervøse for den her sæson. Jeg har farten, jeg er stabil og jeg har det bedste team i ryggen – siger en smilende og stolt Ulrik Linnemann.

I træningen røg femte gearet, og den sejrssultne løve fik derfor kun lov at køre ganske få omgange, inden den trofaste stab af mekanikere kastede over, under og ved siden af bilen for at få skiftet gearkassen.


Der skrues på livet løs for at klargøre Frida efter en defekt på gearkassen
(Foto: Jonny Loix)

Efter stabil kørsel i de fire indledende heat, med to sejre, en anden plads og en fjerde plads blev semifinalen vundet suverænt og i finalen var Ulrik nummer to til at se de ternede flag. Jeg kunne godt have satset og lavet overhalingsforsøg på Zagumennov, som vandt, men på den her måde har jeg vist at jeg er i stand til at presse ham til at lave fejl, og desuden kommer vi hjem med en fornuftig pointhøst og ikke mindst en hel bil, som er klar til den kommende weekend hvor det går løs i DM sammenhæng – udtaler en tilfreds og træt Ulrik.

Se løbskalenderen på www.linnemannrx.com

Linnemann Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •